Έναρξη ΕξΑΕ

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνω πως από χθες 3/4/2020 οι εκπαιδευτικοί του σχολείου άρχισαν να “ανεβάζουν” δραστηριότητες στις κυψέλες της e-me.

Στην πλατφόρμα θα βρείτε επίσης πρόσκληση  για εγγραφή των μαθητών και στις κυψέλες που δημιούργησαν οι εκπαιδευτικοί των:  ΖΕΠ, ΑΓΓΛΙΚΑ, ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Τ.Π.Ε., ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ & ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ.

Για τα μαθήματα της ΜΟΥΣΙΚΗΣ και ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ οι εκπαιδευτικοί χρησιμοποιούν την πλατφόρμα e-class. Για τη χρήση αυτής της πλατφόρμας δεν απαιτούνται οι ενέργειες που κάνατε για την e-me (δημιουργία λογαριασμού).

Με τη βοήθεια του βίντεο που ακολουθεί (https://www.youtube.com/watch?v=ejRzKIqV6NI ) όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί στα μαθήματα της Μουσικής και της Θ. Αγωγής.

Επίσης, εκτός από τις αναλυτικές οδηγίες που υπάρχουν στην e-me, θεώρησα χρήσιμο να σας επισυνάψω τον ακόλουθο σύνδεσμο ( https://vimeo.com/403479095 ) στον οποίο θα βρείτε ένα πολύ χρηστικό βίντεο, που δημιούργησε ο εκπαιδευτικός των Τ.Π.Ε. κ. Καλτσάς Σεραφείμ, και αφορά τη διαδικασία ανάρτησης εργασιών από τους μαθητές στις κυψέλες των μαθημάτων που είναι εγγεγραμμένοι.

Από το σχολείο