Υποβολή αίτησης (μέχρι Τρίτη 24/11/2020) για δανεισμό Tablet με σκοπό την συμμετοχή στην τηλεκπαίδευση

Προκειμένου το σχολείο μας να γνωστοποιήσει στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας τον αριθμό των μαθητών που δεν παρακολουθούν το πρόγραμμα της ΕξΑΕ λόγω έλλειψης εξοπλισμού (ηλεκτρονικό υπολογιστή, τάμπλετ κ.ά.) παρακαλούμε να αιτηθείτε προς το Σχολείο για χορήγηση συσκευής έτσι ώστε αν διατεθούν στο σχολείο μας φορητές υπολογιστικές συσκευές (Tablet) να τις δανείσει σε μαθητές/τριες, με σκοπό να τους διευκολύνει να συμμετάσχουν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Η διάθεση (δανεισμός) των Tablet θα γίνει με βάση κοινωνικά και άλλα κριτήρια, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται ιδίως το χαμηλό εισόδημα, η ανεργία γονέων/κηδεμόνων, η ιδιότητα μέλους μονογονεϊκής, πολύτεκνης, τρίτεκνης ή ορφανικής οικογένειας, οι ειδικές δυσκολίες μάθησης ή οι εξαιρετικές επιδόσεις μαθητή/τριας.

Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να λάβουν φορητή συσκευή (Tablet), πρέπει το αργότερο μέχρι και την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 να στείλουν μήνυμα email στην διεύθυνση mail@dim-rodod.ach.sch.gr  που θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • Τίτλος ή θέμα του μηνύματος: Αίτημα δανεισμού Tablet για τηλεκπαίδευση
  • Κύριο μέρος του μηνύματος:
    • Ονοματεπώνυμο γονέα και λοιπά στοιχεία
    • Ονοματεπώνυμα τέκνων που φοιτούν στο Δ.Σ. ΡΟΔΟΔΑΦΝΗΣ και τάξεις φοίτησης αυτών
    • Περιγραφή κοινωνικών κριτηρίων στα οποία υπάγεται ο μαθητής/τρια
  • Επισυναπτόμενα έγγραφα: τελευταίο εκκαθαριστικό εισοδήματος γονέων/κηδεμόνων και όποια άλλα δικαιολογητικά αποδεικνύουν την υπαγωγή του μαθητή στα κοινωνικά κριτήρια που προαναφέρθηκαν και η αίτηση.

Διευκρινίζεται ότι κατά την παράδοση της ηλεκτρονικής συσκευής από τον Διευθυντή της σχολικής μονάδας, ο παραλήπτης (γονέας/κηδεμόνας) υπογράφει Υπεύθυνη Δήλωση, στην οποίαν αναφέρει ρητά ότι παρέλαβε τη συγκεκριμένη συσκευή (αναλυτική περιγραφή), αναλαμβάνει την υποχρέωση αφενός μεν επιστροφής της ανωτέρω συσκευής στη σχολική μονάδα, όταν εκλείψουν οι λόγοι, για τους οποίους του παραχωρήθηκε η χρήση της (π.χ. όταν λήξει η αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας των σχολικών μονάδων) ή οποτεδήποτε του ζητηθεί από τη Διεύθυνση της σχολικής μονάδας και αφετέρου καταβολής αποζημίωσης στο Ελληνικό Δημόσιο ή αντικατάστασης της ηλεκτρονικής συσκευής σε περίπτωση απώλειας, καταστροφής ή βλάβης, η οποία υπερβαίνει την αναμενόμενη από τη συνήθη χρήση της και δεν οφείλεται σε ελάττωμα της συσκευής, καθώς και σε περίπτωση που απλώς αρνηθεί την επιστροφή της στη σχολική μονάδα, από την οποία την παρέλαβε.

(κατεβάστε την αίτηση από τον ακόλουθο σύνδεσμο, συμπληρώστε την και αποστείλτε την στο email του σχολείου σύμφωνα με τα προαναφερόμενα ή αφήστε την στο γραμματοκιβώτιο)

ΑΙΤΗΣΗ ΓΟΝΕΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ TABLET

Πληροφορίες – διευκρινίσεις: 2691071333

Από τη Διεύθυνση