2022 … προτάσεις για τις διακοπές των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ !

Αγαπητοί γονείς και παιδιά,

Τα Χριστούγεννα αποτελούν αφορμή για μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν τη χαρά ενός ταξιδιού σε κόσμους ονειρεμένους, πιο λαμπερούς και φωτεινούς. Η χαρά των ημερών αυτών περνά αναμφίβολα μέσα από ιδιαίτερες στιγμές, όπως είναι ο στολισμός του δέντρου ή του καραβιού, η ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, η χαλάρωση και φυσικά η ανάγνωση ενός βιβλίου.

Όπως γνωρίζετε, το βιβλίο προσφέρεται σε μικρούς και μεγάλους, ως ένα ποιοτικό και μοναδικό μέσο ψυχαγωγίας. Η ανάγνωση, ειδικά για τα παιδιά μας αυτήν την περίοδο, είναι ό,τι καλύτερο  για να ζήσουν τον μαγικό της κόσμο με κάθε τρόπο, να ταξιδέψουν σε φανταστικούς  τόπους και να συναντήσουν συναρπαστικούς χαρακτήρες και παραμυθένιους ήρωες, νεράιδες, ξωτικά, πρίγκιπες και πριγκίπισσες.

Στις προτάσεις μας θα βρείτε βιβλία πολύ ξεχωριστά, χριστουγεννιάτικα βίντεο, χριστουγεννιάτικες κατασκευές και παιχνίδια και φυσικά πολύ νόστιμες χριστουγεννιάτικες συνταγές.

Σε μια  δύσκολη περίοδο, σαν κι αυτή που όλοι βιώνουμε, ας αφήσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων να εξυψώσει το ηθικό μας και να γεμίσει την καρδιά μας με αγάπη!

Ο  Σύλλογος  Διδασκόντων του σχολείου μας σάς εύχεται καλές γιορτές με Υγεία, Ευτυχία και ένα ακόμα πιο «βιβλιοφιλικό» έτος 2022!

Στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρείτε τη μαγεία των Χριστουγέννων!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  • Λίστες βιβλίων που η Βιβλιοθήκη σάς προτείνει
  • Χριστουγεννιάτικα βίντεο στα ελληνικά
  • και στα αγγλικά
  • Χριστουγεννιάτικες κατασκευές και παιχνίδια
  • Νόστιμες συνταγές