Τελετή λήξης σχ. έτους 2022-2023 & Τελετή αποφοίτησης μαθητών/-τριών ΣΤ΄ τάξης

Την Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2013 στις 19:30 έγινε με απόλυτη επιτυχία η γιορτή λήξης του Νηπιαγωγείου και του Δ.Σ. Ροδοδάφνης. Οικοδεσπότες αυτής της εκδήλωσης εκτός των μαθητών και των εκπαιδευτικών ήταν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των σχολικών μονάδων.

Το αποχαιρετιστήριο ταξίδι ξεκίνησε μέσα από τον χώρο της ποίησης και τους μικρούς μαθητές του Νηπιαγωγείου Ροδοδάφνης.
 
Ένα ταξίδι που είχε προετοιμαστεί πολύ καιρό πριν με καθοδηγήτριες τις εκπαιδευτικούς κκ. Τσουμπού Ελένη και Ευθυμιοπούλου Μαρία!
Τη σκυτάλη παρέλαβαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου που με τη βοήθεια της εκπαιδευτικού ΠΕ11 κας Αλεξοπούλου Σπυριδούλας “καλωσόρισαν” τους επισκέπτες μας και χόρεψαν για αυτούς έναν “Καβοντορίτικο” (από την Κάρυστο Ευβοίας) και έναν “Χασάπικο”.
Τελετή λήξης με πρωταγωνιστές τα παιδιά μας και χωρίς παιχνίδια παραδοσιακά ή μη δε γίνεται … !!!
Οπότε, σειρά πήραν μικροί και μεγάλοι μαθητές και έπαιξαν: “Φεγγαράκι μου λαμπρό”, “Μαντηλάκι”, “Κυνηγητομαχίες – Μπαλομαχίες”, “Τρίλιζα – Παζλ”.
 
“Άσπρα καράβια τα όνειρά (μας) τους” τραγούδησαν οι μαθητές μας και μακάρι τα καράβια αυτά να μην ανεβάσουν ποτέ μαύρα πανιά!!!
Σειρά είχε η τελετή αποφοίτησης …
… και το ταξίδι για νέους δρόμους και προορισμούς ξεκίνησε από εκείνη τη στιγμή για τους “μικρούς – εξερευνητές” της ζωής.
   
Χαιρετισμό απηύθυνε και η  η νεοεκλεγείσα Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας κ. Πανανουδάκη Κατερίνα.
Μέλη του Συλλόγου Γονέων δώρισαν στους τελειόφοιτους αναμνηστικά δώρα και συντόνισαν τον μπουφέ με τα γλυκίσματα και τα αλμυρά.
 
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!!!!!!!!!
ΥΓ. Ως διευθυντής του σχολείου -που αποχωρεί μετά από έξι χρόνια-  ολόψυχα ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν -στο όποιο έργο επιτέλεσα.
Το Δ.Σ. ΡΟΔΟΔΑΦΝΗΣ θα το νοιάζομαι …
Με εκτίμηση
Κατεργάρης Αλέξης