Πρώτο κουδούνι με το βλέμμα στραμμένο στην Α’ τάξη!

Σε μια ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα,  πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στον προαύλιο χώρο του  Δημοτικού Σχολείου Ροδοδάφνης  τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου με την ευλογία του π. Λεωνίδα Σωτηρόπουλου και του π. Ηλία Σωτηρόπουλου. Με την παρουσία του μας τίμησε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Πολιτισμός, Παιδεία Αθλητισμός και Πολιτική Προστασία του Δήμου Αιγιαλείας ” κ. Παναγιώτης Ανδριόπουλος.

Μετά τον αγιασμό οι τελειόφοιτοι  μαθητές επιφύλαξαν στα “πρωτάκια” μας  “γλυκές εκπλήξεις” . Όλοι μαθητές της Στ’ τάξης υιοθέτησαν από έναν μαθητή της Α’ Τάξης  και τους χάρισαν από ένα μπαλόνι για να πετάξουν ψηλά τους φόβους και τις ανησυχίες τους για το νέο σχολικό περιβάλλον και τους υποσχέθηκαν για όλη τη χρονιά να είναι στο πλευρό τους!  Πρόκειται για μια πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών των  δύο τάξεων του για  ένα  κοινό  ετήσιο πρόγραμμα μετάβασης και ομαλής προσαρμογής των μαθητών της πρώτης,  που ξεκίνησε από τον αγιασμό και θα εμπλέξει μικρούς και μεγάλους  σε πολλές κοινές δράσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Ευχόμαστε όλες οι εμπλεκόμενες ομάδες,  μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και φορείς να έχουμε μια αποτελεσματική  συνεργασία και επικοινωνία  προς όφελος των μαθητών μας!

 

                                                                                                                                                            ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

Η Δ/ντρια
Παναγιώτα Λαμπρακάκη