Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Σήμερα 20 Δεκεμβρίου 2017 οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί των Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου ΡΟΔΟΔΑΦΝΗΣ παρακολούθησαν τους μικρούς/-ές μαθητές/-τριες  των Α΄ και Β΄ τάξεων και του Νηπιαγωγείου που κατέθεσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην εορταστική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποίησαν στο θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο των Υψηλών Αλωνίων Αιγίου που για 6η συνεχή χρονιά αποτελεί πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους και πηγή χαράς και καλής διάθεσης σε αντίθεση με το γενικότερο κλίμα της κατήφειας μέσα στο οποίο ζούμε τα τελευταία χρόνια.

Την εκδήλωση οργάνωσαν και συντόνισαν οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου κκ. Ελευθεριώτη Διονυσία και Καραγκούνη Αικατερίνη και οι εκπαιδευτικοί του Νηπιαγωγείου κκ. Ανδρουτσοπούλου Παρασκευή και Τσουμπού Ελένη.

Αρωγοί της όλης προσπάθειας ήταν η εκπαιδευτικός ΠΕ16 κ. Κιέκα Λίνα που με τη χορωδία του σχολείου μας μάς γοήτευσε με τα χριστουγεννιάτικα ακούσματα που απέδωσαν και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γ. & Κ. που μας «ζέσταναν» με την καλή τους διάθεση και τη ζεστή σοκολάτα που μας προσέφεραν και μας «γλύκαναν» με τα κεράσματά τους.

Ζεστασιά –σε πείσμα της χαμηλής θερμοκρασίας που επικρατούσε- και γλυκύτητα επιπροσθέτως νιώσαμε και από το άκουσμα του παραμυθιού που μας αφηγήθηκε η δική μας «παραμυθού» κ. Σκανδάμη Αθηνά.

Τέλος θα ήταν παράλειψη από μέρους μας αν δεν ευχαριστούσαμε τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και την πρόεδρό της κ. Τσουκαλά Μαρία για τη διάθεση του χώρου και την ηχητική υποστήριξη αλλά και όλους του χορηγούς του θεματικού πάρκου προκειμένου να έχει η εκδήλωση το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.