Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Αίγιο

Στις 17 Μαΐου 2018 οι μαθητές του σχολείου μας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Αίγιο. Οι μικροί μαθητές των Α’ και Β’ Τάξεων υλοποίησαν πρόγραμμα σχετικό με την επίσκεψη στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους κ.κ. Ελευθεριώτη Διονυσία και Καραγκούνη Κατερίνα.

Οι μεγαλύτεροι μαθητές των Γ’ – Δ’ και Ε’ τάξεων στο πλαίσιο των καινοτόμων προγραμμάτων που υλοποιούν το τρέχον σχολικό έτος 2017-18 μαζί με τους εκπαιδευτικούς κ.κ. Μπακάλη Ελένη, Χαλκιοπούλου Ιωάννα, Φιλίππου Φίλιππο και Θεοχάρη Μάγδα ξεναγήθηκαν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Οι τελειόφοιτοι μαθητές της ΣΤ’ τάξης μαζί με τους εκπαιδευτικούς κ.κ. Παπαδόπουλο Αλέξη και Κατεργάρη Αλέξη επισκέφθηκαν το 2ο Γυμνάσιο Αιγίου στο πλαίσιο της μετάβασής τους στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Η ξενάγηση από τη Γυμνασιάρχη κ. Τσουρούτη ήταν εξαιρετική και το καλωσόρισμα στους μαθητές απομάκρυνε το οποιοδήποτε σύννεφο ανησυχίας υπήρχε στα παιδιά για το επόμενο μεγάλο τους βήμα στη μάθηση.

Τέλος στη συνέχεια παρακολούθησαν ένα ενδιαφέρον εργαστηριακό μάθημα Φυσικών Επιστημών στο ΕΚΦΕ που βρίσκεται στο 1ο ΓΕΛ Αιγίου.