“Η ευχή του Νικόλα”

 Η βαρυχειμωνιά έφτασε και στη Δροσιά. Το χωριό βασανίζουν αλύπητα οι βοριάδες, τα χιόνια και το κρύο. Ο χειμώνας πρέπει να ‘χει θυμώσει πολύ μαζί τους… Όλοι έχουν κλειστεί στα σπίτια τους. Ο μικρός Νικόλας νοιάζεται για τα παιδιά της γειτονιάς του και όχι μόνο… Έτσι, καταστρώνει ένα ασυνήθιστο σχέδιο. Βοηθός του ο αρκούδος του ο Χνούδης……. και οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Ροδοδάφνης και των Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων του Δ.Σ. Ροδοδάφνης.
Με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών του Νηπιαγωγείου κκ. Ανδρουτσοπούλου Παρασκευής και Τσουμπού Ελένης σήμερα 1 Μαρτίου 2019 φιλοξενήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δ.Σ. Ροδοδάφνης η συγγραφέας – εκπαιδευτικός κ. Ευσταθίου Αναστασία για να παρουσιάσει στους μικρούς μαθητές το νέο της βιβλίο “Η ευχή του Νικόλα”.
Η κ. Ευσταθίου, με ευφάνταστες βιωματικές δραστηριότητες και περίσσεια αγάπη, κατάφερε να κάνει τους μικρούς μαθητές συνοδοιπόρους στην πιο πρόσφατη συγγραφική της περιπέτεια φωτίζοντας τον δρόμο της φιλαγανωσίας και γεμίζοντας την καρδιά τους τρυφερά συναισθήματα.